Tüm Hizmetler Google Haritalar Benim İşletmem Yeni Windows 10 Yeni Sıkça Sorular Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular
1-)Pin kodu satın aldım ve işletmemi google haritalara ekleyip doğruladım, işletmem askıya alınır mı ?
Cevap: İşletmelerin askıya alınması tamamen google'ın insiyatifinde olup daha önce herhangi bir konumda kullanılmamış bir telefon numarası ile konum açarsanız askıya alınma olasılığınızı minimuma indirirsiniz.
2-)İstediğim adrese istediğim konumu ekleyebilir miyim?
Cevap: Kesinlikle evet. Örnek vermek gerekirse biz kendi internet sitemize ekledik. İsterseniz sizde aynı şekilde ekleyebilirsiniz.
3-)Nakliyat, Yetkili Servis vb hizmet veriyorum haritalara XX Yetkili servis veya , XX Nakliyat olarak konumu mu ekleyebilir miyim?
Cevap: Evet, ancak spam yapmanızı tavsiye etmiyoruz. Bunun yerine Nakliyat firmanızın ismini ve ilçe ismini yazarak ekledikten sonra Etiketler üzerine çalışma yapmak. Bu sayede hem kurumsal gözükürsünüz hemde spam yapmamış olursunuz.
4-)Bir telefon numarası ile kaç tane konum ekleyebilirim?
Cevap: Bir telefon numarası ile deneyimlediğimiz istatistikler 1ile 6 konum arasıdır. Daha fazlası için sanal numara satın alarak kendi numaranıza yönlendirme yapabilirsiniz.
5-)Satın aldığım pin kodunu tekrar kullanabilir miyim?
Cevap: Pin kodları tek kullanımlıktır. 
6-)Bu işlem legal mi?
Cevap: İşlem kesinlikle legal olup herhangi bir illegal durum kesinlikle söz konusu değildir.
7-) İade söz konusu mu?
Cevap: Satın alınan pin kodlarında iade söz konusu değildir. Pin kodları tek kullanımlık olduğu için epin hizmetleri ile alakalı kanunu okumanızı tavsiye ederiz.
8-)İşletmem ne zaman doğrulanır?
Cevap: İşletmeniz Google servis yoğunluğuna göre 5-15 Dakika arasında onaylanıp 3 ile 14 gün içerisinde haritalarda gözükmektedir.
9-)Bu Pin kodu ile sahipsiz bir işletmeyi kendi mailime alabilir miyim?
Cevap: Evet alabilirsiniz ancak tabii ki askıya düşme olasılığı da mevcut.

10-) Pin kodunu nasıl kullanacağım?

Cevap:

Satın aldığınız pin kodunu https://business.google.com/create/pvp?hl=ww&gmbsrc=ww-ww-dm-dm-mp-gmb-v-216-o~ot-htotest1-u&ppsrc=GMBVP&utm_campaign=ww-ww-dm-dm-mp-gmb-v-216-o~ot-htotest1-u&utm_source=gmb&utm_medium=dm&code=

Adresine giderek ilgili bölüme yazın, Başlayın butonuna tıklayıp karşınıza çıkan ekranda ki tüm bilgileri kendinize göre doldurun.